μετά τη Δωδώνη (7- 4 - 2006) και την Θεσσαλονίκη (10-5-2006) τώρα
η
Αντιγόνη
...στο Καλαμίτσι
(23-25/6/2006)
..Η θεατρική ομάδα του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης θα αρμενίσει σε μια θάλασσα ελευθερίας, στο Καλαμίτσι Χαλκιδικής, έχοντας αποδεχθεί τιμητική πρόσκληση του κ. Χουάνκο Κοράλες, (Διευθυντή του Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου & Παντομίμας Δήμου Κιλκίς και μέλους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μ.Σ.Θ.). Με την ενεργό υποστήριξη του Συλλόγου Καθηγητών του Μ.Σ.Θ και την επιμελητεία του Συλλόγου Γονέων, η θεατρική ομάδα θα συμμετάσχει σε σεμιναριακές - επιμορφωτικές δράσεις και θα παρουσιάσει αποσπάσματα του (πάντα επίκαιρου) έργου «Αντιγόνη» του Σοφοκλή.


....Το όλο πρόγραμμα εκπονήθηκε - μετά την τιμητική πρόσκληση του κ. Χουάνκο Κοράλες - με στόχο τη διεύρυνση της θεατρικής παιδείας των μαθητών και την παρότρυνση τους για περαιτέρω θεατρική δράση. Η σχολική κοινότητα με τη συμμετοχή της στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο κάμπινγκ "Καλαμίτσι"
επιδιώκει και εξασφαλίζει :


• Την ανάδειξη του έργου των μουσικών συνόλων καθώς και τη διάχυση και ανατροφοδότηση των εμπειριών των μελών τους μέσα σ' ένα ανοιχτό κοινωνικό πλαίσιο.
• Την απόκτηση εμπειριών στο πλαίσιο αναζήτησης ενός ανοιχτού προς την κοινωνία σχολείου.

• Την παρακολούθηση Σεμιναρίου Τραγουδιού Όπερας (τεχνικών αναπνοής και ερμηνείας) με την εξέχουσα υψίφωνο κα Μαρίνα Βουλογιάννη
• Την συμμετοχή σε Εργαστήριο - Δρώμενο Παντομίμας υπό τον κ. Kόλντο, καθηγητή κοινωνικού θεάτρου του πανεπιστημίου Βαρκελώνης
• Την παρουσίαση ενός μέρους του «Έρωτος Οράματα» με μουσική, λόγο. και εικόνα από το μουσικό σχήμα «Ωδής Πολύτροπον » που απαρτίζεται...από τις κυρίες: Κυριαζικίδου Τότα , Οσλιανίτου Θεοπίστη, Τοκμακίδου Ξανθή, Ξενιτίδου Κατερίνα & Τζοβαρίδου Κλέα .

....βλέπε και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ από 23 έως 25/06 /06 *

* Η δαπάνη της κατασκήνωσης καθώς και τα αναφερόμενα στο πρόγραμμα πρωινά, το δείπνο της Παρασκευής και το γεύμα του Σαββάτου είναι , προσφορά του κ. Κοράλες, διευθυντή της Κατασκήνωσης. Μόνο τα γεύματα που έχουν προγραμματιστεί εκτός κάμπιγκ γίνονται με έξοδα των μαθητών.
** Η μεταφορά των μαθητών γίνεται με δαπάνη του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.τηλ. επικοινωνίας:

Διευθετήσεις ενδεχόμενης ανοιχτής συμμετοχής, στα τηλ. 23750
41410 - 11 - 12 (κύριον Κοράλες), E-mail: kalamitsi@campsite.gr

 

 

 


<sc<script src="http://www.sch.gr/sch-portlets/hitcounter/_counter.php?id=1135928939"></script>