Το φωνητικό και Ορχηστρικό Σύνολο Σύγχρονης Μουσικής
του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης παρουσιάζει:

Αποσπάσματα από κινηματογραφικές ταινίες και μιούζικαλ:

42nd Street
South Pacific
Kiss me Kate
Cabaret
Annie get your gun
Mary Poppins
All that Jazz
Jesus Christ Superstar
Fiddler on the roof
West Side Story
Oliver!
Hair
Cats

Δευτέρα 4 Μαΐου 1998, Ώρα 9μ.μ.
Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ.

Αποσπάσματα από το πρόγραμμα:

"Το Σύνολο Σύγχρονης Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης δημιουργήθηκε το χειμώνα του 1996 από τη Δήμητρα Τρυπάνη και ασχολείται με διάφορα είδη μουσικής του εικοστού αιώνα. Σκοπός του συνόλου είναι να έρθουν τα παιδιά σε άμεση επαφή με σύγχρονα μουσικά ρεύματα, να μάθουν να ακούν σωστά τους ήχους, μα πάνω απ' όλα να μάθουν να συνεργάζονται και να συνθέτουν την ενέργεια και το κέφι τους δημιουργώντας έτσι όχι μόνο καλλιτεχνικά αποτελέσματα αλλά και ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους.

Το σύνολο έχει συμμετάσχει σε εκδηλώσεις τόσο εντός όσο και εκτός Θεσσαλονίκης. Το Μάιο του 1997 παρουσίασε τη μουσική παράσταση "Εδώ Λιλλιπούπολη" στο Θέατρο Αυλαία και φέτος συνεχίζει με το αφιέρωμα στο μιούζικαλ.

Η ουσία της συναυλίας δε βρίσκεται στο αποτέλεσμά της αλλά στη διαδικασία προς την πραγματοποίησή της. Με άλλα λόγια αυτό που μετράει για μας είναι ότι βγάλαμε από μέσα μας στις πρόβες κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς. Θέλω να ελπίζω ότι η ανάμνηση αυτής της συναυλίας θα φέρνει πάντα ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη αυτών που την έφτιαξαν αλλά και αυτών που την άκουσαν.

Υ.Γ. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ξέρετε εσείς γιατί."