Η "Γιορτή των Αγγέλων" είναι μια καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου Θεσσαλονίκης στην οποία κλήθηκε να συμμετάσχει η χορωδία του σχολείου μας.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2004, στις 7:00 τα βράδυ στην πλατεία Αριστοτέλους και ξεκίνησε με την χορωδία του σχολείου μας,
υπό τη διεύθυνση της Αγγελικής Κρίσιλα.

 

Από το Μακεδονικό Γραφείο Τύπου διαβάζουμε το σχετικό δελτίο:

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η "ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ" ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ
Θεσσαλονίκη, 2 Δεκεμβρίου 2004 (17:49 UTC+2)
Ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανιστεί φέτος στην καθιερωμένη "Γιορτή των Αγγέλων", που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σηματοδοτώντας την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην πόλη.
Η Γιορτή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, στις 7:00 το βράδυ στην πλατεία Αριστοτέλους και θα ξεκινήσει με την χορωδία του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, υπό την διεύθυνση της Αγγελικής Κρίσιλα.
Η βραδιά θα κορυφωθεί με τη φωταψία του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και του παραδοσιακού καραβιού από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, ενώ εντυπωσιακά πυροτεχνήματα θα προσδώσουν στη γιορτή μια ξεχωριστή νότα.
Στη συνέχεια θα εμφανισθεί ο Αντώνης Ρέμος, ενώ ξεχωριστή λαμπρότητα θα προσδώσουν η προβολή σε ειδική γιγαντοοθόνη εορταστικών video, το ειδικό πρόγραμμα πυροτεχνημάτων, σε συνδυασμό με το φαντασμαγορικό πολυθέαμα laser, που για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί στη Θεσσαλονίκη.